תפוחי עץ מקורמלים בקאלבאדוס בקונכיות פתוחות
אופן ההכנה

מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות. על אש בינונית ממיסים את החמאה ומוסיפים את קוביות תפוחי העץ. מטגנים כמה דקות, מוסיפים את הסוכר ומגבירים מעט את האש. כאשר התפוחים מקבלים גוון חום ועוברים קרמול, מוסיפים בזהירות את הקאלאבדוס ומדליקים, זהירות!!!!. האש, גורמת לקרמול נוסף, זיגוג של תפוחי העץ וריח חזק של תפוחי עץ.

מעיבירים לכלי ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר, מעבירים לכוסיות שוקולד.

מצרכים

2 תפוח עץ גראנד סמיט

50 גרם חמאה

2 כפות סוכר

40 גרם קאלבדוס

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות