שכבת הקראנץ':
להמיס ולטמפרר את השוקולד המריר להוסיף את הפרלינה ואת הקוקוס לערבב היטב ולשטח בתוך המסגרת.
הקוקוס:
מרתיחים בסיר את הסוכר, המלח, הגלוקוז והמים, ומבשלים את הסירופ שנוצר עד שמסמיך מעט, אבל עוד לא הופך לקרמל.
מוסיפים את חלב הקוקוס והווניל וממשיכים לבשל עד לרתיחה.
מוסיפים את הקוקוס ומבשלים בערבוב מספר דקות עד שכל הנוזלים נספגים בקוקוס.
מסירים מהאש, מוסיפים את הקוניאק ומערבבים. משטחים על גבי השכבה הקודמת ומעבירים למקפיא בזמן הכנת הגנאש.
הגנאש:
מרתיחים את חלב הקוקוס ושופכים אותו על השוקולד. ממתינים דקה ומערבבים. לאחר שמתקרר שופכים על גבי השכבה הקודמת.
תהנו!