0
0
15% הנחה על כל מארזי חנוכה!
ימים
שעות
דקות
שניות
BRIGHT FRIDAY
עוגת שוקולד
אופן ההכנה

את העוגה הזאת אמא שלי תמיד הכינה לפי מתכון סודי של סבתא בתיה שהיא הצליחה איכשהו להוציא ממנה. בינתיים סבתא שלי, ההשראה של חיי, שכל כך אהבתי, נפטרה, אבל לפחות את המתכון לעוגה הנהדרת הזאת יש לנו.
פשוט עוגת שוקולד, ואפילו פרווה, כמה פשוטה ככה מעולה. אז קבלו את עוגת השוקולד הטעימה ביותר בעולם!

אופן ההכנה:
מקציפים חלבונים עם המלח ומוסיפים את הסוכר.
מנמיכים את עוצמת המיקסר ומוסיפים לסירוגין
מרכיבים יבשים ורטובים.
אופים כ-40 דקות בתנור (עד שיוצא קיסם יבש) בחום בינוני, 180 מעלות בתבנית עגולה בינונית.

להכנת ציפוי גנאש
מערבבים 150 גרם שמנת 38% עם 150 גרם שוקולד.
ממיסים בפולסים קצרים במיקרו ומערבבים היטב.
בתמונה רואים את הקישוט הייחודי של עוגת יום ההולדת של בצי ????

מצרכים

4 ביצים
קורט מלח
אחד ורבע כוס סוכר
1 כוס קמח
1 אבקת אפיה
1/3 כוס קקאו
1 כוס נס קפה (כוס מים+כפית נס קפה)
פודינג אינסטנט שוקולד
חצי כוס שמן

סל הקניות0
הסל שלך ריק.
הכל יפה שקשה כל כך לבחור? :)