0
0
15% הנחה על כל מארזי חנוכה!
ימים
שעות
דקות
שניות
BRIGHT FRIDAY
עוגה מרשימה וחגיגית בקלי קלות
אופן ההכנה

מערבבים את כל הרכיבים ואופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות.
במקביל מכינים את הגנאש: מחממים שמנת ורגע לפני שהיא רותחת מוסיפים לה שוקולד ומערבבים.
שופכים את הקרם על העוגה ואחרי שהכל קר מקשטים במוצרים של היער ????

(בתמונה נעטפה העוגה גם בגנאש לבן, אבל זה באמת כבר דורש מיומנות גבוהה… אם בכל זאת תרצו לנסות, מכינים אותו באותו האופן כמו הגנאש החום, רק מ100 גרם שמנת ו200 גרם שוקולד לבן)

מצרכים

לעוגה:
2 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 כוס שמן
1 כוס חלב (אפשר להחליף במיץ תפוזים אם רוצים פרווה)
4 ביצים
שקית אבקת אפייה
קורט מלח
פרלינים, מצופים ושברי שוקולד של יער הקקאו

לגנאש חום:
100 גרם שמנת
150 גרם שוקולד חלב

סל הקניות0
הסל שלך ריק.
הכל יפה שקשה כל כך לבחור? :)