ממיסים (ומטמפררים, למי שערוך לכך) את שוקולד החלב. מוסיפים לו שמנת ביחס של בערך 1:4, כלומר 75 גרם. מערבבים עד לקבלת גנאש אחיד ומוסיפים 30 גרם אייריש קרים (10% ממשקל השוקולד).
מקררים מעט, מעבירים לשקית זילוף, ובה חותכים פתח בקוטר של בערך 2 ס”מ. מזלפים נקניקים ארוכים על נייר אפייה וממתינים שיתקשה. את הגלילים היציבים חותכים, ומכדררים.
לאחר מכן מטמפררים שוקולד מריר ומצפים בו את הכדורים. מניחים להתקשות, ואם רוצים שהציפוי יהיה יותר מודגש ניתן לחזור על שלב זה פעם נוספת.