0
0
15% הנחה על כל מארזי חנוכה!
ימים
שעות
דקות
שניות
BRIGHT FRIDAY
גנאש פיסטוק
אופן ההכנה

מחממים את השמנת עם מחית הפיסטוק ומערבבים עד מעט לפני רתיחה. נותנים לשמנת להתקרר ולעמוד כחצי שעה.
שמים את השוקולד בקערה, שוקלים אותה, ומאפסים את המשקל.
מחממים את השמנת שנית. קצת לפני שהיא מגיעה לרתיחה, מורידים מהאש, ושופכים אותה לתוך הקערה עם השוקולד.
ממתינים דקה או שתיים, ומתחילים לערבב, מהחלק הפנימי החוצה, עד שמתקבל גנאש אחיד ומבריק.

מצרכים
180 גר’ שוקולד לבן
90 גר’ שמנת מתוקה
50 גרם מחית פיסטוק טהורה
סל הקניות0
הסל שלך ריק.
הכל יפה שקשה כל כך לבחור? :)