התמונה של טליה הלר,
לקוחה מקסימה שלנו ובעלת קייטרינג קנלה
הוראות הכנה (תבניות בקוטר 24/26 ס״מ):
-מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
-מכניסים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים.
-מעבירים את הבלילה לתבנית עגולה משומנת עם נייר אפייה.
אופים את העוגה כחצי שעה דקות עד להתייצבות.
מקשטים בקרם/גנאש למעלה וגם בצידי העוגה ואז בכמה שיותר מוצרים מהיער (:
* לעוגה גבוהה ומרשימה ניתן להכפיל את הכמות ולאפות שתי עוגות ולהניח אותן אחת על השנייה.