מערבלים במיקסר חמאה, קמח, קורנפלור, אבקת אפיה ואבקת סוכר עד שנוצרים פירורים עדינים ללא גושי חמאה.
מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים רק עד שהכל מתאחד. אם הבצק מעט יבש אפשר להוסיף עוד כף חלב.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר.
מחממים תנור ל165 ומתחילים לרדד את הבצק בין שני דפי אפיה עד לעובי של כ4 מ"מ, אפשר לקמח אם צריך.
קורצים עוגיות ואופים.
לאחר שהעוגיות מתקרררות מזלפים בתוך כל זוג עוגיות שכבה נדיבה של ממרח.