מתחילים מהשכבה הכהה ביותר: מוס שוקולד מריר.
ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על בן מארי עם חצי מהשמנת, מערבבים עד לקבלת גנאש חלק, ומקררים.
כשהגנאש לא חם מקציפים את השמנת הנותרת לקצפת רכה מאוד, מערבבים אותה עם הגנאש ואת המוס שנוצר יוצקים לכוסיות קטנות. מומלץ להעזר בשקית זילוף כדי לקבל שכבה יפה ונקיה.
מכניסים למקרר וחוזרים על התהליך עם שתי השכבות הנוספות.
שימו לב שאפשר לגוון את צבעי וטעמי השוקולד בהתאם להעדפה שלכם, אבל חשוב לשמור על היחסים בכל צבע. כך למשל את השוקולד הלבן תוכלו לגוון עם בשוקולד התות הורוד שלנו, או בקסיס הסגול, או בצ'אי מסאלה, ואת השוקולד החלב תוכלו להמיר בשוקולד פרלינה לוז או חמאת בוטנים.