מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק תוך כדי לישה קצרה, לקבלת בצק הומגני.
מרדדים את הבצק לעיגול ומסדרים בתבנית הטארט (קוטר 32), מחוררים קלות במזלג ומכניסים לקירור של מינימום 20 דקות.
מדליקים תנור ל- 180 מעלות- ואליו מכניסים במדף האמצעי את הטארט הקר לאפיה של כ 18 דקות (עד שרואים את הבצק שמתחיל להשחים בקצוות)
בבאן מארי ממיסים 300 גרם שוקולד עד לקבלת שוקולד נוזלי, אליו מוסיפים את הקצפת תוך כדי ערבוב, ומורידים את הקערה מהסיר. לאחר דקות ספורות מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני תוך כדי ערבוב עד לקבלת עיסה אחידה.
מוסיפים את בלילת השוקולד מעל הקלתית האפויה ואופים 8 דקות נוספות בלבד!
מקררים את הטארט קלות ומעבירים לקירור ארוך במקרר. לפני ההגשה בעזרת מסננת קטנה מעטרים בקקאו.