1. מערבבים את פירות היער עם 2 כפות הסוכר או המייפל ומניחים בצד.
2. ממיסים את הסוכר ב-2 כפות מים רותחים ומערבבים עד לקבלת מי סוכר.
3. מערבלים בבלנדר או בלנדר מוט את השמנת, קרם הקוקוס, חלב השקדים, מי הוורדים, מי הסוכר ומעט מלח עד לקבלת קרם חלק.
4. מוסיפים את הפיסטוקים וממשיכים לטחון עד שהם הופכים חתיכות קטנות.
5. יוצקים את קרם המלבי והפיסטוק לתוך תבנית להכנת קרטיבים עד 3/4 הגובה.
6. מסיימים כל ארטיק בפירות היער ונועצים מקל.
7. מעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.