קרקרים טבעונים של איימי
אופן ההכנה

 

מחממים תנור ל 180° ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה.
מערבבים היטב את כל החומרים, ומורחים על הנייר בשכבה דקה ואחידה. אפשר לפזר מלח מעל.
אופים 10-15 דקות, מוציאים מהתנור וחותכים למלבנים בגודל הרצוי.
מנמיכים את החום בתנור ל- 160°, מחזירים את התבנית, ואופים עוד 30-35 דקות. כשהקרקרים לא רכים בכלל הם מוכנים.
לאחר הקירור אפשר לשמור בכלי סגור עד 4 ימים (אם בכלל תצליחו להתאפק 4 ימים), או להקפיא.

 

מצרכים

 

1/2 כוס קמח כוסמין

1/2 כוס קוואקר

1/4 כוס גרעיני חמניות

1/4 כוס גרעיני דלעת

1/4 כוס שומשום

1/4 כוס פיסטוקים קצוצים או גרעיני פשתן

1 כף קצח או ציה

1 כפית מלח

1/2 1 כפות שמן זית

כוס מים

 

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות