פשטידת קישואים וכרובית
אופן ההכנה

1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).

2. סוחטים את הקישואים ומוסיפים את הכרובית.

3. מוספים את הבצל, קמח, מים, שמן, ביצים וחוויאג׳ ומערבבים לתערובת אחידה.

4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב.

5. משמנים תבנית ויוצקים אליה את התערובת.

6. אופים כ50 דקות או עד התייצבות הפשטידה.

מצרכים

5 קישואים

כ10 פרחי כרובים

3 בצלים גדולים קצוצים

1.5 כוסות קמח תופח

כוס ושליש מים (250 גרם)

כוס ושליש שמן (180 גרם)

3 ביצים

1 כף חוואיג׳

מלח ופלפל לפי הטעם

שמן לשימון התבנית

 

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות