עוגת שמרים מטריפה
אופן ההכנה

שמים את כל הרכיבים מלבד החמאה והשמן במיקסר, מערבלים מעט ואז מוסיפים קודם שמן ואז חמאה רכה. נותנים למיקסר ללוש כ10 דקות.
כשהבצק מוכן מחלקים אותו ל5 כדורים ומשאירים לתפיחה מספר שעות במקרר.
בתוך התפיחה מרדדים, מורחים את הממרח, מפזרים תוספות, מגלגלים, ואופים כחצי שעה בחום בינוני (180 מעלות).
תהנו!

מצרכים

קילו קמח
30 גרם שמרים יבשים
4 ביצים
150 גרם סוכר (שלושת רבעי הכוס)
250 גרם שמנת לבישול (10%)
50 גרם מים
250 גרם חמאה
50 גרם (רבע כוס) שמן
חצי כפית מלח

למילוי –
ממרח של היער. אנחנו השתמשנו בשוקולד לבן-קשיו
תוספות. אנחנו השתמשנו במגוון אגוזים קלויים, אפשר גם דברים כמו שוקולד צ’יפס ואפילו פירורי אוריאו.

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות