מערבבים את כל חומרי הבסיס ומשטחים בתבנית.
ממיסים את השוקולד עם השמן ומוסיפים את שאר החומרים.
אפשר לקשט עם אגוזים קצוצים או קוקוס.
מקררים, חותכים לריבועים קטנים, ומתפנקים.
מערבבים את כל חומרי הבסיס ומשטחים בתבנית.
ממיסים את השוקולד עם השמן ומוסיפים את שאר החומרים.
אפשר לקשט עם אגוזים קצוצים או קוקוס.
מקררים, חותכים לריבועים קטנים, ומתפנקים.
לבסיס:
1 גוש תמרים מגולענים
1 ו¾ כוסות אגוזים קצוצים (אני משתמשת ב-1 כוס אגוזי מלך, 3/4 כוס שקדים)
1/4 כוס מחית אגוזי לוז טהורה של היער
1/4 כפית מלח
1/2 כפית תמצית וניל
לציפוי:
55 גר' שוקולד 100% יער הקקאו
כף שמן קוקוס
1/8 כפית מלח
1/2 כפית סירופ מייפל או סילאן
קישוט אגוזים או קוקוס (אופציונלי)
כתובת: רח' פועלי צדק 2 תלפיות ירושלים
טלפון: 077-5581105
נייד: 050-7573213