עוגת קינמון
אופן ההכנה

מערבבים קלות מלח וקמח, מוסיפים את כל שאר החומרים מלבד החמאה. לשים את הבצק עד לאיחוד ומוסיפים את החמאה.
לשים עוד כ10 דקות.
  1. אם רוצים להשיג צורה כמו שדריה עשתה בתמונה מרדדים את הבצק דק לצורת מלבן, מורחים מילוי, ומקפלים לשלוש לאורך. חותכים רצועות רוחב של כ5 סמ וכל רצועה ל3. קולעים צמה קטנה, מקפלים לחצי ומניחים בתבנית שקעים. ממתינים כחצי שעה לתפיחה ואופים ב180 מעלות עד להזהבה.
תודה לדריה האלופה על התמונה!
הנה האינסטגרם של דריה: https://instagram.com/daryamuravin.foodphoto?igshid=48habkn4i2ac
מצרכים
1 קג קמח
1/2 כפית מלח
1/4 כוס סוכר
1 כף שמרים יבשים
2 ביצים
50 גר חמאה רכה
1.5 כוס חלב פושר
*החומרים למילוי:*
100 גר חמאה רכה
1 כוס סוכר
1 כף קינמון
0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות