עוגת יער הקקאו לטו באב
אופן ההכנה

התמונה של טליה הלר,

לקוחה מקסימה שלנו ובעלת קייטרינג קנלה

הוראות הכנה (תבניות בקוטר 24/26 ס״מ):

-מחממים תנור לחום בינוני  (180 מעלות).

-מכניסים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים.

-מעבירים את הבלילה לתבנית עגולה משומנת עם נייר אפייה.

אופים את העוגה כחצי שעה דקות עד להתייצבות.

מקשטים בקרם/גנאש למעלה וגם בצידי העוגה ואז בכמה שיותר מוצרים מהיער (:

* לעוגה גבוהה ומרשימה ניתן להכפיל את הכמות ולאפות שתי עוגות ולהניח אותן אחת על השנייה.

מצרכים

4 ביצים

שקית אבקת אפייה

2 כוסות קמח

כפית תמצית וניל אמיתי

1 כוס סוכר

1 כוס שמן

1 כוס שוקולד צ׳יפס של יער הקקאו

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות
    .