עוגה מרשימה וחגיגית בקלי קלות
אופן ההכנה

מערבבים את כל הרכיבים ואופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות.
במקביל מכינים את הגנאש: מחממים שמנת ורגע לפני שהיא רותחת מוסיפים לה שוקולד ומערבבים.
שופכים את הקרם על העוגה ואחרי שהכל קר מקשטים במוצרים של היער ????

(בתמונה נעטפה העוגה גם בגנאש לבן, אבל זה באמת כבר דורש מיומנות גבוהה… אם בכל זאת תרצו לנסות, מכינים אותו באותו האופן כמו הגנאש החום, רק מ100 גרם שמנת ו200 גרם שוקולד לבן)

מצרכים

לעוגה:
2 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 כוס שמן
1 כוס חלב (אפשר להחליף במיץ תפוזים אם רוצים פרווה)
4 ביצים
שקית אבקת אפייה
קורט מלח
פרלינים, מצופים ושברי שוקולד של יער הקקאו

לגנאש חום:
100 גרם שמנת
150 גרם שוקולד חלב

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות