סורבה מנגו
אופן ההכנה
ראשית מכינים סירופ סוכר – ממיסים את הסוכר במים הרותחים ומקררים.
מערבלים בבלנדר את המנגו יחד עם סירופ הסוכר עד למרקם חלק. מי שהחליט להוסיף נענע או בזיליקום (כל הכבוד!) – זה הזמן.
מוסיפים את מיץ הלימון והמלח, ומפעילים בפולסים קצרים לערבוב.
מעבירים את התערובת לתבנית רדודה, מכסים ומקפיאים במשך 3-4 שעות, עד להתקשות.
שוברים את התערובת הקפואה לחתיכות, ומערבלים אותה בבלנדר עד שאין יותר חתיכות קפואות.
מאחסנים את הסורבה במקפיא, ומעבירים לכרבע שעה במקרר לפני ההגשה.
מצרכים
חצי קילו מנגו
250 גרם סוכר
250 גרם מים רותחים
כפית מלח
שתי כפות מיץ לימון
שדרוג לאמיצים: נענע או בזיליקום 🌿
0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות