סופלה שוקולד
אופן ההכנה

*הוראות הכנה:*

מקציפים ביצים עם סוכר, ולאחר מכן מוסיפים את הקמח והשמן.

ממיסים את השוקולד ומוסיפים גם אותו.

יוצקים לתבניות אישיות, ואפשר להוסיף גם חתיכת שוקולד בפנים.

מכניסים לתנור לחום של 220 מעלות למשך 7-10 דקות ולא יותר. עדיף לבדוק את מידת העשייה כדי לוודא מה הזמן הנכוןעבור התנור שלכם. התוך צריך להיות נוזלי ורך, והשוליים אפויים.

*בתיאבון!*

מצרכים

כוס קמח

1/2 כוס סוכר

4 ביצים

1/2 כוס שמן

200 גרם שוקולד מריר

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות
    .