קוצצים את השאריות גס, וממיסים יחד את כל שאר החומרים.
מאחדים את שתי התערובות ומעבירים למקפיא לצינון.
כעבור עשר דקות מניחים את התערובת על ניילון נצמד, מגלגלים לצורת נקניק ושומרים במקרר.
כעבור כ3 שעות ניתן לפרוס את הנקניק ולזלול ????
קוצצים את השאריות גס, וממיסים יחד את כל שאר החומרים.
מאחדים את שתי התערובות ומעבירים למקפיא לצינון.
כעבור עשר דקות מניחים את התערובת על ניילון נצמד, מגלגלים לצורת נקניק ושומרים במקרר.
כעבור כ3 שעות ניתן לפרוס את הנקניק ולזלול ????
250 גרם שאריות ממשלוחי מנות: עוגיות, בייגלה, מרשמלו, אגוזים למיניהם…
100 גרם שוקולד מריר של יער הקקאו
חצי כוס חלב
40 גרם חמאה
2 כפיות סוכר
כתובת: רח' פועלי צדק 2 תלפיות ירושלים
טלפון: 077-5581105
נייד: 050-7573213