מרשמלו ביתי
אופן ההכנה

מבשלים את רכיבי הסירופ עד ל130 מעלות.
מקציפים את החלבונים ויוצקים עליהם את הסירופ הרותח בזהירות. כדאי לא ליצוק ישירות אלא על דופן הקערה, כדי לא לקבל חביתה.
ממיסים את הג’לטין במים ומוסיפים גם אותו לתערובת.
מקציפים הכל כ-10 דקות עד לחום של כ45 מעלות (מספיק נעים כדי לגעת בשפתיים), ומוסיפים את חומרי הטעם.
משטחים את התערובת על נייר אפייה משומן קלות לעובי של כ 2.5 סנטימטרים ומניחים להתייצבות.
כשהתערובת מתייצבת טובלים אותה בתערובת קורנפלור ואבקת סוכר ביחס של 1:1, ואז חותכים לצורה רצויה תוך שימוש בקורנפלור בנדיבות.
מנערים את עודפי הקורנפלור ומניחים לייבוש נוסף.
חשוב לארוז היטב את המרשמלו, ולהנות מכל ביס!

מצרכים

90 גרם חלבונים
70 גרם מים
14 גרם ג’לטין
חומרי טעם (כמו למשל תמצית וניל) – אופציונלי ולפי טעמכם.

לסירופ:
90 גרם מים
250 גרם סוכר
40 גרם גלוקוזה

לציפוי:
קורנפלור
אבקת סוכר

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות