מרציפן פיסטוק
אופן ההכנה

אופן ההכנה:
במעבד מזון / קוצץ תבלינים מערבבים תחילה את הפיסטוקים והסוכר בפולסים קצרים של מספר שניות על מנת ליצור תערובת אחידה.

הפעולה של הסכינים גם גורמת לחימום ולשחרור של השומן שבשקדים.
מתחילים להוסיף כמויות קטנות של לימון תוך כדי המשך ערבוב. התערובת מתחילה להתגבש, מידיי פעם לפני ההוספה עוברים עם סכין על הדפנות על מנת להוריד את התערובת שנדבקה.
בהתאם לדרגת החמיצות שרוצים מחליטים מתי להפסיק עם מיץ הלימון ולעבור למים. גם אותם מוסיפים בעדינות עם כפית ובכמויות קטנות, בין ההוספות מערבבים היטב עד לקבלת גוש מרציפן במרקם של בצק.
*יש לדאוג לטחון את הפיסטוק כשלב מקדים ואז לטחון אותו שוב ביחד עם האבקת סוכר לפני תחילת הוספת הלימון.

מצרכים

100 גרם פיסטוק טחון
100 גרם אבקת סוכר
מיץ מ- ½ לימון

מים

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות