לביבות (לטקעס)
אופן ההכנה

הפעם יש לנו מתכון *ללביבות עם טריק* שהופך אותן להכי מושלמות בעולם – אבקת אפייה שסופחת את הנוזלים והופכת את כל העסק לקראנץ’ איכותי ומטורף! 🥔🧅

*הוראות הכנה:*
קולפים, שוטפים ומגרדים את הבצל ותפוחי האדמה בפומפייה.
מוסיפים לקערה את כל שאר המצרכים מלבד השמן – ביצים, קמח מלח ופלפל ומערבבים היטב.
במחבת גדולה מחממים שמן לטיגון (בערך חצי מגובה הלביבות), וכאשר השמן חם מטגנים את הלביבות.
מטגנים עד להזהבה משני הצדדים, מוציאים לנייר סופג ומגישים חם.

🕎 *שיהיה לכם ולמשפחתכם חג חנוכה שמח!* 🕎

מצרכים

5 תפוחי אדמה גדולים
2 בצלים בינוניים
2 ביצים
4 כפות קמח לבן
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור או לפי הטעם
שקית אבקת אפייה
שמן קנולה לטיגון.

 

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות