טארט שוקולד
אופן ההכנה

מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק תוך כדי לישה קצרה, לקבלת בצק הומגני.
מרדדים את הבצק לעיגול ומסדרים בתבנית הטארט (קוטר 32), מחוררים קלות במזלג ומכניסים לקירור של מינימום 20 דקות.
מדליקים תנור ל- 180 מעלות- ואליו מכניסים במדף האמצעי את הטארט הקר לאפיה של כ 18 דקות (עד שרואים את הבצק שמתחיל להשחים בקצוות)
בבאן מארי ממיסים 300 גרם שוקולד עד לקבלת שוקולד נוזלי, אליו מוסיפים את הקצפת תוך כדי ערבוב, ומורידים את הקערה מהסיר. לאחר דקות ספורות מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני תוך כדי ערבוב עד לקבלת עיסה אחידה.
מוסיפים את בלילת השוקולד מעל הקלתית האפויה ואופים 8 דקות נוספות בלבד!
מקררים את הטארט קלות ומעבירים לקירור ארוך במקרר. לפני ההגשה בעזרת מסננת קטנה מעטרים בקקאו.

מצרכים

לבצק הפריך:
190 גרם מחמאה
2 כוסות קמח מנופה
קורט מלח
ביצה אחת

למלית:
300 גרם שוקולד מריר 70% של יער הקקאו (https://bit.ly/34njkPl)
1 קצפת צמחית (היא מעולה בגירסה הפרווה , אבל אם אתם מתעקשים אפשר להחליף למקבילה חלבית)
3 חלמונים

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות