חלות לשבת
אופן ההכנה
 (מתכון נהדר שלמדתי מבני ובנותיי שלמדו מסבתא ללוק).
לערבב את כל המצרכים בקערה וללוש עם הידיים או בעזרת מיקסר.
ללוש ולהוסיף טיפה שמן ולשים על כל הבצק.
להשאיר כשעתיים לתפיחה.
ללוש פעמיים עד שלוש שוב וכל פעם להשאיר לכחצי שעה תפיחה.
לקלוע מהבצק את החלות ולמרוח עליהן ביצה טרופה ושומשום ולתת להן עוד כשעה לתפוח, מכוסות במגבת.
לאפות בחום בינוני (180 מעלות c) כ40 דקות או עד שהחלות משחימות.
שבת שלום ❤️
מצרכים
כף וחצי שמרים.
כוס סוכר.
כף מלח.
קילו קמח.
שלושת רבעי כוס שמן.
כוס ושתי כפות מים פושרים.
0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות
    .