גנאש צ’אי מסאלה
אופן ההכנה

מחממים את השמנת עם כל התבלינים [ואם משתמשים בה, אז גם עם הגלוקוזה], ומערבבים עד מעט לפני רתיחה. נותנים לשמנת להתקרר ולעמוד כחצי שעה כדי לספוג טעמים.
שמים את השוקולד בקערה, שוקלים אותה, ומאפסים את המשקל.
מחממים את השמנת שנית. קצת לפני שהיא מגיעה לרתיחה, מורידים מהאש, ומסננים אותה לתוך הקערה עם השוקולד. את הסינון עושים בעזרת בד חיתול לח. סוחטים את החיתול כדי למצות את הטעמים.
מסתכלים על המשקל של הקערה, ואם יש צורך מוסיפים שמנת כדי להגיע ל- 90 הגרם המקוריים.
ממתינים דקה או שתיים, ומתחילים לערבב, מהחלק הפנימי החוצה, עד שמתקבל גנאש אחיד ומבריק.
ספרו לי מה עשיתם עם הגנאש, היצירתיות שלכם לא מפסיקה לרתק אותי!

מצרכים

180 גר’ שוקולד לבן
90 גר’ שמנת מתוקה
3 מקלות קינמון חצויים
6 תרמילי הל
4 מסמרי ציפורן
2 ס”מ זנגוויל (ג’ינג’ר) טרי, מקולף, וחתוך
1 שקית תה שחור
אופציונלי: 22 גר’ גלוקוזה

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות