באונטי ביתי כשר לפסח
אופן ההכנה

שכבת הקראנץ’:

להמיס ולטמפרר את השוקולד המריר להוסיף את הפרלינה ואת הקוקוס לערבב היטב ולשטח בתוך המסגרת.

הקוקוס:

מרתיחים בסיר את הסוכר, המלח, הגלוקוז והמים, ומבשלים את הסירופ שנוצר עד שמסמיך מעט, אבל עוד לא הופך לקרמל.
מוסיפים את חלב הקוקוס והווניל וממשיכים לבשל עד לרתיחה.
מוסיפים את הקוקוס ומבשלים בערבוב מספר דקות עד שכל הנוזלים נספגים בקוקוס.
מסירים מהאש, מוסיפים את הקוניאק ומערבבים. משטחים על גבי השכבה הקודמת ומעבירים למקפיא בזמן הכנת הגנאש.

הגנאש:

מרתיחים את חלב הקוקוס ושופכים אותו על השוקולד. ממתינים דקה ומערבבים. לאחר שמתקרר שופכים על גבי השכבה הקודמת.
תהנו!

 

מצרכים

שכבת הקראנץ’:

75 גרם קראנץ’ קוקוס (של מימונס)
50 גרם פרלינה או ממרח שוקולד לוז של יער הקקאו (http://yaaracacao.co.il/product/ממרח-שוקולד-מריר-ומחית-אגוזי-לוז-240-גרם/)
75 גרם שוקולד מריר

הקוקוס:

120 גרם סוכר לבן
קמצוץ מלח אטלנטי
30 גרם מים
40 גרם גלוקוז
4-8 טיפות תמצית וניל
300 מ”ל חלב קוקוס
200 גרם קוקוס טחון לפתיתים עדינים (אם הקוקוס לא עדין מספיק אפשר להעביר במעבד מזון)
40-60 גרם קוניאק

גנאש:

75 מ”ל חלב קוקוס
125 גרם שוקולד מריר

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות