טבע, אדם ושוקולד.
אני מייצרת שוקולד עז טעם ואיכותי בעבודת יד. ההשראה שלי מגיעה מהטבע, חומרי הגלם שלי מגיעים מחקלאים ישראליים וממפעלי השוקולד הטובים בעולם.
התוצאה היא מוצרי שוקולד בוטיק מרגשים, איכותיים, וכשרים למהדרין.
כילדה, אבא לקח אותי בכל רגע פנוי לטיול. בטיולים בישלנו ארוחות מצמחי ההר והמדבר – סלט חומאה עם עלי טימין, מרק קזוח, פטל מהשיחים, סברסים, רימונים, ויתר מעדני הטבע.
את טעמי הילדות הפראיים, מלאי העסיס והבריאות החלטתי להביא אל תוך השוקולד שלי: אספתי מהיער ומהטבע שסביבי הכל – צנוברים טריים מיער ירושלים, עלי נענע וריחן, פסיפלורה, תות עץ ודובדבן, בראש השנה תפוחים ותמרים, בסוכות קרם אתרוגים. הטבע ופלאיו מצאו את דרכם לפרלינים שלי.
כשרוצים להביא את הטבע – משתמשים בטבע. כשאני רוצה להכין שוקולד עם פירות אני משתמשת בפירות אמיתיים שנקטפו בשיא הבשלתם ויובשו בהקפאה שמשמרת את טעמם.
השוקולד עצמו מגיע מהחברות הטובות בעולם. כשזה מגיע לאיכות – אני לא מתפשרת.
מתנסה וממציאה טעמי שוקולד חדשים יחד עם חבורה נפלאה של עובדות המסייעות בכל. כמו כן, אני מעבירה סדנאות שוקולד רבות למגוון אוכלוסיות בהן טיפלתי בעבר- נוער וצעירים בסיכון, הורים וילדים במצוקה, לעובדי הייטק, מנהלים, חיילים בצה״ל וקבוצות שונות.